Tarvitsetko terassin?

Rakennamme kaikenlaiset terassit pienistä suuriin.

Terassirakentaminen ammattilaiselta

Jätä terassin teko kestävän ja kauniin tuloksen takaavan Hellstenin käsiin Varsinais-Suomessa.

Jos mielit kotipihaan tai kesämökille terassia, jätä sen rakentaminen huolettomasti ammattilaiselle, joka homman osaa aivan pohjasta puupinnan kestävään, kauniiseen viimeistelyyn. Me Ikkunatiimi Hellstenillä olemme terassilasitusten ohella terassirakentamisen osaajia Varsinais-Suomessa – aina Uudestakaupungista Naantaliin, Raisioon ja Raumalle.

Rakennamme kaikenlaiset terassit pienistä suuriin, pitkällekin talon seinustaa ulottuviin toiveisiin. Rakennamme myös kaiteet ja portaat. Valitse katettu ja lasitettu terassi, niin saat yhden lisähuoneen taloosi, joka lämmitettynä on käytössäsi vaikka keskitalven kylmillä ja silloin, kun säät eivät muutoin salli ulkoilman äärellä oleilua.

Käytä terassiasi kesähuoneena, kuntoilutilana ja ruokailuhetkiin, miten vain haluat. Samalla eteen avautuvat pihan ja muun maiseman näkymät, vuodenaikojen värittäminä. Kuulemme mielellämme terassitoiveistasi, joten otathan yhteyttä! Tulemme mielellämme katsomaan ja kartoittamaan, millainen terassi ylipäätään pihaasi on mahdollista rakentaa.

Lähdetään siitä liikkeelle!

Rakennamme myös terassit ilman terassilasitusta.