Parveke- ja terassi­lasitukset

 Lämpöä ja mukavuutta Ikkunatiimi Hellsteniltä 

Parvekelasit sateen ja pölyn suojaksi

Teemme parvekelasituksia sekä taloyhtiöille, yrityksille että yksityisille. Lasitettu parveke pysyy helpommin puhtaana, kun pöly ja vesi tai lumi pysyvät lasien ulkopuolella. Lisäksi lasitus ehkäisee liikenteen melua ja antaa yksityisyyttä. Lasien tuoman lämpöeristyksen ansiosta voit myös luoda oman kaupunkipuutarhasi yrtteineen ja kukkineen. 

Parvekelasitus on onnistunut, kun lasit pysyvät paikallaan säästä riippumatta ja toisaalta halutessa liikkuvat sujuvasti kiskoilla. Käytämme laadukkaita lasituotteita ja varmistamme lasien turvallisen asennuksen. Samalla laitamme parvekkeen väreihin sopivat alumiiniset kaidejärjestelmät.

Kysy meiltä myös liukulaseista!

Pidempi kesä terassilasituksella

Saat kätevän lisähuoneen, kun lasitat terassisi avullamme. Nauti auringosta tuulisellakin säällä ja vietä aikaa lämmössä vielä illan viiletessäkin. Terassilasien ansiosta juhlia voi viettää säästä riippumatta - lisälämmittimien avulla ympäri vuoden. Asennamme terassilasimme niin, että ne kestävät säiden vaihtelua, tuulta ja myrskyä sekä ovat osittain avattavissa valintasi mukaan. 

Teemme parveke- ja terassilasituksia seuraavilla paikkakunnilla: Uusikaupunki, Laitila, Rauma, Pyhäranta, Eura, Mynämäki, Nousiainen, Masku, Taivassalo, Kustavi - sekä kaikilla välialueilla. Käytämme lasituksissa Nika-Lasituksen kestäviä tuotteita.

Ota yhteyttä