Ikkunat ja ovet

Ikkunatiimi Hellsten asentaa Varsinais-Suomessa

Onko aika uusia asuntosi ovi- ja ikkunarakenteita, vai oletko rakentamassa uutta kotia? Uusikaupunkilainen Ikkunatiimi Hellsten tulee avuksesi halutessasi jo tuotteiden valintavaiheessa: katsotaan yhdessä taloosi sopivat ikkunat ja ovet. Käyttämämme Lammin Ikkunan valikoimasta löytyvät niin Elegantti-, Pikantti- ja Pieteetti-mallistot kuin energiaikkunat, joista löydät varmasti omasi.

Ikkunat valintasi mukaan

Ikkunoiden tarkoitus on paitsi toimia näköyhteytenä ulos, myös suojata sisätiloja sekä eristää lämpöä. Ikkunat toimivat rakennuksen valoa tuovina yksityiskohtina, jotka tuovat talon tyyliin oman lisänsä niin sisä- kuin ulkopuolelle. Siksi on tärkeää, että ikkunat valitaan kokonaisuuden mukaan. 

Ikkunatiimi Hellsten toimittaa ja asentaa ikkunat kestävästi ja eristetysti, jolloin sinun ei tarvitse huolehtia esimerkiksi vetoisista ikkunaväleistä. Puu- ja alumiinrakenteiset ikkunat ovat koristeellisia, pelkistettyjä tai eri värisiä makusi mukaan. Tärkeitä ovat myös ikkunoiden helppokäyttöisyys ja puhdistettavuus.

Lämpöä ja eristystä oikeanlaisilla ovilla

Valitse ikkunoihin ja taloon sopivat ovet kattavasta valikoimastamme.Tyylikäs ovi toivottaa tervetulleeksi ja on helppo avata ja sulkea. Kynnysratkaisu soveltuu myös niin sanotuksi inva-kynnykseksi.

Lämpöulko-ovia löytyy useita kokoja sekä uudis- että korjausrakentamista varten. Eristävät ovet ovat HDF-levypintaisia ja 3K-eristyslasilla varustettuja. Asennuta samalla myös oviheloitus lukkoineen. 

Kun haluat luotettavasti asennetut ikkunat ja ovet sekä kestävän ja huolitellun työjäljen, kutsu Ikkunatiimi Hellstenin ammattilaiset paikalle.

Tarjontaamme kuuluvat laadukkaat Lammin ikkunat ja ovet, jotka asennamme valmiiksi kotiisi. Toimimme pääasiassa seuraavilla paikkakunnilla: Uusikaupunki, Taivassalo, Vehmaa, Mynämäki, Nousiainen, Laitila, Eura, Pyhäranta - sekä niiden välialueilla.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!